We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Ver Over .​.​. en ver Naast!

by ZolderStudio

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  ---------------------------------------------------------------
  OVER DIT ALBUM
  ---------------------------------------------------------------
  Nederpop album met pop-/rock liedjes over het leven, gemis, liefde en geluk. Bij de download inbegrepen ook de achterkant van het albumhoesje.

  BandCamp gebruikers krijgen 2 nummers gratis (maximaal 200 gebruikers per maand). Korting bij download volledige album in één keer. Vul voor een gratis download als prijs in "0,00" (Alleen geldig voor gratis tracks).

  -- the first ever album we wrote and recorded in Dutch!
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Full Digital Discography

  Get all 24 ZolderStudio releases available on Bandcamp and save 10%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Special Kind of Cruel (pre-release), Stone-Blind, Don't Say We're Over, Solar Powered Love, Sleepless Nights, The End Of The Street, Morning Ritual, Radio Rejects, and 16 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €16.19 EUR or more (10% OFF)

   

1.
Jij bent zo Jij 2015 © R. Brinkman/Barking Aunts Project Gestempeld voor 't leven / 't Is mij om het even Wat ze ook van je zeggen / het is niet uit te leggen Dat gevoel dat jij geeft / hoe heb ik zonder overleefd De noten die jij speelt, dreunen door m'n donder Je weet het niet, je ziet het niet, jij bent zo bijzonder Je maakt me vrolijk, je maakt me blij, want jij bent zo jij Zo mooi, zo gedreven / bezield en vol leven Mijn lijf voelt dat ik leef / eenzaamheid die jij verdreef hoe heb 'k overleefd / zonder 't gevoel dat jij geeft? De noten die jij speelt, dreunen door m'n donder Je weet het niet, je ziet het niet, jij bent zo bijzonder Je maakt me vrolijk, je maakt me blij, want jij bent zo jij Je zit hier naast mij / we rijden, eind'lijk vrij je droomt weg je ogen dicht / en voor ons in het licht Ligt de hoop die jij geeft / hoe heb ik zonder overleefd De noten die jij speelt, dreunen door m'n donder Je weet het niet, je ziet het niet, jij bent zo bijzonder Je maakt me vrolijk, je maakt me blij, want jij bent zo jij
2.
Ver Over en Ver Naast! 2015 © R. Brinkman In het veld, altijd achterin want schoten op het doel waren altijd ver naast ver over - ver naast - ver mis! In het leven, nooit in de spits schieten op het doel heb 'k nooit geleerd, ver over - ver naast - ver mis! Wanneer komt het moment dat liefde niet is voorgewend, of schiet ik weer verdwaasd ver over en ver naast? 't zal me wel nooit gebeuren Dat 'k winnend scoor || 'k hoor de massa die naar mij schreeuwt [en joelt] ver over - ver naast - ver mis! Wanneer komt het moment dat liefde niet is voorgewend, of schiet ik weer verdwaasd ver over en ver naast? (bridge/intermezzo) Kille stilte in de ochtend Ik heb niet meer geschoten, want altijd wordt gefloten ver over, ver naast, ver mis! Wanneer komt het moment dat liefde niet is voorgewend, of schiet ik weer verdwaasd ver over,... en ver naast? ver over,... en ver naast?
3.
Mag ik aan je denken 2015 © R. Brinkman Mag ik aan je denken, als de nacht zo eenzaam is, mag ik aan je denken, als'k in troebel water vis mag ik aan je denken als ik je weer mis een arm om jou heen de schouder die er niet meer is ik praat er niet omheen, troebel water, troebel water, waar ik in vis Mag ik aan je denken, als ik weer dat liedje hoor mag ik aan je denken, als ik sta in het decor mag ik aan je denken, en weer eens ontspoor een arm om jou heen de schouder die er niet meer is ik praat er niet omheen, troebel water, troebel water, waar ik in vis Mag ik aan je denken, als je mij vergeet, mag ik aan je denken, als jij het niet weet, mag ik aan je denken, als ik de foto zie, ... die uit m'n handen gleed
4.
Later is Voorbij 2015 © R. Brinkman, www.BarkingAunts.nl 'k heb het lang geprobeerd Maar ben er mee gestopt Te begrijpen wat ik heb geleerd En waarom dit gevoel, zo ongeloof'lijk schopt Tegen alles || wat ik heb gewild De Tijd,... die´k heb verspild Het werken zo bevlogen, De dromen die bedrogen Spáren voor later, maar later bleek voorbij en wat blijft,... is de kater Alles wat ik heb gedroomd Was door één blik voorbij Voor 't leven was ik klaargestoomd Maar niet voor liefde, en haar heerschappij Ze komt mijn dromen dromen En later,.... is toch gekomen Het werken zo bevlogen, De dromen die bedrogen Spáren voor later, maar later bleek voorbij en wat blijft,... is de kater [brug] De droom die bedroog was als een mist die vervloog De zon begon te schijnen Toen jij kwam, en speelde,.. buiten de lijnen [solo] Alles wat ik had gedroomd Was door die blik voorbij Voor 't leven was ik klaargestoomd En 'k heb geen spijt, over jou en mij De wedstrijd is verloren maar wat blijft... dat ben jij.. [outtro]
5.
Teruggespoeld All rights © R. Brinkman/Barking Autns Als je ´t allemaal nog eens over mocht doen Hoe zou ´t dan zijn, is het gras aan de overkant dan nog steeds zo groen? Of doe je dan gewoon je was Alsof het nooit anders is geweest Vannacht heb ik de film teruggespoeld En weet niet waarom jij zo bent bekoeld Is het echt allemaal mijn schuld Dat jij je in ´t stille zwijgen hebt gehuld? Ooit was er eens een dag, toen werd het wij Nog niet eens zo lang geleden, zo lijkt het In de jaren er na kwam je dichterbij Ooit zong ik solo, toen een duet Alsof het nooit anders was geweest Vannacht heb ik de film teruggespoeld En weet niet waarom jij zo bent bekoeld Is het echt allemaal mijn schuld Dat jij je in ´t stille zwijgen hebt gehuld? Ze zeggen wond'ren, zijn de wereld nog niet uit, De wereld draait, maar jij doet niet mee Leven is voor jou een bitter kruid Dagelijkse sleur, één groot cliché Alsof het nooit anders is geweest Vannacht heb ik de film teruggespoeld En weet niet waarom jij zo bent bekoeld Is het echt allemaal mijn schuld Dat jij je in ´t stille zwijgen hebt gehuld? (instrumental, verse) Vannacht heb ik de film teruggespoeld En weet niet waarom jij zo bent bekoeld Is het echt allemaal mijn schuld Dat jij je in ´t stille zwijgen hebt gehuld?
6.
7.
Voicemail 03:54
Geboren Ongeluk All rights © reserved, R. Brinkman/Barking Aunts Ga de deur niet uit / met iemand die zo bijt Hij's met jouw geluk / in tegenstrijd voor je 't weet / gaat het fout hij's niet degeen / die van je houdt Ga de deur niet uit / met 't naïve verlangen hunk'rend naar de liefde / ben je gevangen hij is een jager / jij zijn prooi om waar te zijn / te snel, te mooi Zo jong zo onervaren / Wat je voelde, niet te verklaren Jij dacht dat het liefde was / Onschuldig nog zo groen als gras, Stond jij op plaatjes / die nu staan in blaadjes waarvan jij nooit had gehoord / en je liefde gesmoord Ga de deur niet uit / met een man als hem Hij laat je zwemmen / en zet je helemaal klem De wijn vloeit / hij schenkt 't zo graag Totdat je huilt / verlangt naar vandaag Totdat je huilt / verlangt naar vandaag
8.
Ik mis je 2015 © R. Brinkman/Barking Aunts --------------------------------------------------------- waar ik ook ga of sta wat ik ook zie of hoor het reist me achterna overal jouw spoor je ogen, je glimlach, je haar je stem, 't geluid van je lach, een gebaar wat ik ook doe of wens m'n adem op 't raam je naam in 't condens 't voelt zo aangenaam je ogen, je glimlach, je haar je stem, 't geluid van je lach, een gebaar Ik raak dit niet kwijt wat ik ook probeer de hoop dat 't slijt verdwijnt meer en meer... je ogen, je glimlach, je haar je stem, 't geluid van je lach, een gebaar Ik koester de droom, al is het ook krom geef het toe zonder schroom en voel me zo dom.. je ogen, je glimlach, je haar je stem, 't geluid van je lach, een gebaar je ogen, je glimlach, je haar je stem, 't geluid van je lach, een gebaar Aaaah aaaah, ... ik mis je.

credits

released May 5, 2015

license

all rights reserved

tags

about

ZolderStudio Amsterdam, Netherlands

ZolderStudio

The "ZolderStudio" is a home recording project studio where we record our own songs and songs for other artists.

ABOUT RUDY

I started playing guitar at the age of 16 and recording in the year 2000.
... more

contact / help

Contact ZolderStudio

Streaming and
Download help

Report this album or account

ZolderStudio recommends:

If you like ZolderStudio, you may also like: